Wie ben ik?

Ik ben Willem Koopmans en ben geboren en getogen in het prachtige Velden (Limburg). 

Een kleine snuiter was ik toen ik verslaafd raakte aan Paint en Movie Maker en daarbij filmpjes en gephotoshopte foto's produceerde tot ik een ons woog. Het maken van diverse soorten content zat er al vroeg in bij mij. Oké, op twaalfjarige leeftijd was het allemaal nog niet zo erg professioneel, maar het zaadje was geplant. 

Tien jaar later ben ik nog steeds geobsedeerd door marketing. Nadat ik mijn bacheloropleiding Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit met succes heb afgerond, ga ik de master Marketing aan dezelfde universiteit volgen om op wetenschappelijk niveau alle ins en outs te
leren kennen van dat mooie begrip. Hoe lok je klanten? Hoe denken klanten? Hoe zet je je merk in de markt? Welke afwegingen moet je hierbij maken? Typische vragen die beantwoord worden bij een marketingopleiding.

De theoretische kant leer ik op school, de praktische kant in - hoe kan het ook anders - de praktijk. In mijn vrije tijd heb ik de afgelopen jaren als vrijwilliger veel ervaring opgedaan bij tal van verenigingen, bedrijven en stichtingen, waarbij onder andere GMV De Wuilus Velde, Stichting Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK), Dorpsfeesten Velden, Quiz 't Wal, Toneelgroep Spelenderwijs en bij evenementen zoals Stierefuif, IVO 100 jaar en KPJ 100 jaar Reünie. Hoe presenteer je jezelf als merk? Wat is je doelgroep? Hoe maak je een mooi ontwerp dat jouw boodschap uitstraalt? Hoe schrijf je aantrekkelijke teksten? Wat zijn de beste tools om je doelgroep te bereiken? Vragen die in elke situatie weer anders beantwoorden dienen te worden. Marketing is maatwerk.

Kijk gerust naar mijn werk in mijn portfolio